Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/zlap/public_html/namecard.hu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zlap/public_html/namecard.hu/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/zlap/public_html/namecard.hu/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2758) in /home/zlap/public_html/namecard.hu/wp-content/plugins/qtranslate-xt-master/src/language_detect.php on line 352
Névjegykártya » Általános szerződési feltételek és információk

Általános szerződési feltételek és információk

Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásunkat, figyelmesen olvassa el a szerződési feltételeket! Felmerülő kérdések esetén elérhetőségeink bármelyikén rendelkezésére állunk.

Megrendelését csak akkor tudja elküldeni, miután szerződési feltételeinket elfogadta. A továbbiakban az e-mail hivatalos kommunikációnak minősül, a későbbiekben hivatkozási alapul szolgálhat. Társaságunk kötelezettséget vállal a megrendelt áru legyártására, Ön pedig legkésőbb annak kézhezvételekor a teljes vételár megfizetésére. Ez a későbbiekben vita tárgyát nem képezheti.

Megvásárolható termékek

Saját készítésű, egyedi igények alapján legyártott fém névjegykártyák, választható színben.

Árak

Áraink Forintban értendőek, bruttó árak, a törvényben előírt 27% Áfát tartalmazzák. Az oldalon szereplő árak azonban nem tartalmazzák a kiszállítás költségét.

A grafikai tevékenységért külön díjat nem számítunk fel. A grafikai tervezet kizárólag cégünk tulajdonát képezi, csak engedéllyel használható fel.

Rendelési információk

Rendelés leadását a www.namecard.hu honlapon lehet elküldeni, melyhez csatolni kell a névjegykártyára kerülő tartalmi kívánalmakat: megjelenési igényeket, betűtípus megnevezését, feliratok pontos szövegezését, logót, emblémát a megfelelő, későbbiekben ismertetett minőségben.

A megrendelt áru várhatóan (az éppen aktuális megrendelés mennyiségének függvényében) 10 – 12 munkanapon belül elkészül.

A megrendelés beérkezését visszaigazoljuk, mely elektronikus levél tartalmazza a várható szállítási határidőt, egy pontos árkalkulációt és a látványtervet.

A látványterv elfogadását követően a továbbiakban módosításra, vagy elállásra nincs lehetőség.

Minőségi követelmények logo, embléma, fénykép esetén

Formátum: jpg, bmp, tif, pdf.

Méret: minimum 1mbyte

A nem megfelelő minőségű alapanyagok (logo, embléma, fénykép) esetén minőségi garanciális kifogást nem áll módunkban elfogadni.

Látványterv

Amennyiben kész tervvel rendelkezik, kérjük annak feltöltését a minőségi követelmények figyelembe vételével. Lehet ez egy korábban használt névjegy is, ha pontosan olyat szeretne, a régebbinél exkluzívabb kivitelezésben. Ebben az estben is megküldjük elektronikus úton a látványtervet, mielőtt elkészítjük az árut.

Ránk is bízhatja a tervezést, természetesen szintén egyeztetünk a termékek legyártásának megkezdése előtt.

A megrendelt termék átvétele

Postai úton, utánvéttel, postafutárral küldve.

Fizetés módja

– utánvétel a csomag átvételekor

– előre utalás bankszámlaszámra

Szállítás

Postai úton, utánvéttel, postafutárral küldve. A postára került termékről értesítést küldünk. A postázott termék általában 1-2 munkanapon belül érkezik meg. Ára egy kg súlyig terjedően 1500 Ft.
Ettől eltérő esetben előzetesen információt küldünk a várható költségekről a visszaigazoló e-mailben.

Garancia

Az általunk okozott hibák előfordulása esetén teljes garanciát vállalunk. Reklamációra a kézhezvételtől számított 8 napon belül van lehetőség, a hibás árut 30 napon belül kicseréljük.

A nem megfelelő minőségű alapanyagok (logo, embléma, fénykép) esetén minőségi garanciális kifogást nem áll módunkban elfogadni.

Elállás joga

Az elállás feltételeit a távollévők között kötött szerződésről szóló, 17/1999. (II. 5.) számú kormányrendelet szabályozza. A törvény szerint az elállási jog a termék kézhezvételének napjától él, indoklás nélkül gyakorolható. Ez alól kivételt képeznek az egyedi igények alapján elkészített termékek!

Az elállás joga egyedi névjegy gyártására történő megrendelés esetén a gyártás megkezdése után már nem érvényesíthető! A legyártott termékeket minden esetben ki kell fizetni!

Adatvédelem

A mindenkori hatályos törvények előírásainak megfelelően történik. Megrendelés esetén kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés teljesítésének lebonyolításához. Az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azon információk, melyek a termékek kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Üzemeltetői adatok

TRIGON 9000 Kft

Adószám: 13298704-2-19

Cégjegyzékszám: 19-19-507659

Bankszámla szám: K&H 10201006-50245608-00000000

IBAN kód: HU42 1020 1006 5024 5608 0000 0000

SWIFT kód: OKHBHUHB

Székhely: 8412 Veszprém, Posta u. 67.

Levelezési cím: 8412 Veszprém, Posta u. 67.

8200 Veszprém, Ady Endre u. 7/b. fsz. 2.

Kapcsolattartó neve: Franczia Dániel

Telefonszám: +36 30 4266099

Email cím: info@namecard.hu

Weboldal: www.namecard.hu